Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.01.2019
Možnost ražby vlastních iniciálu nebo jména
Nabízíme možnost nechat si do zakoupených výrobku vypálit iniciály, jméno nebo název své firmy atd.   Samozřejmě Vám nevypálíme názvy registrovaných... číst celé
03.04.2019
Pouzdra pro telefony s nasazeným ochranným krytem
Máte na telefonu navíc ochranný plastový nebo silikonový kryt a chcete aby se telefon do pouzdra vešel i s tímto krytem? Není to problém, ale musíte t... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Jsme i na sociálních sítích

Facebook    Instagram    Pinterest

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Atelier AK s.r.o., Ovesná 1864, Chotěboř 583 01, IČ 07795785, zapsán v obchodním rejstříku, Sp. značka: C 43130 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Nechte se inspirovat v naší fotogalerii. Buďte kreativní, kombinujte barvy šití a barvy kůže.



Proč si vybrat nás?

Na vše doživotní záruka

Dokonalost v každém detailu

Od A-Z vyrobeno v naší dílně

Patříme k těm nejlepším v oboru

Zakázková výroba bez dlouhého čekání

Rádi vám poradíme
Logo
Dana Odvářková
2018 © AtelierKinkato.cz - Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.